Min begrebsverden - Definitioner

Afdøde:

En afdød kommer på besøg fra den anden side. Altid meget kærlige. Også selvom de i livet havde en skarp kant. 

 

Dit energifelt:

Dit energifelt består af flere ting: Inders er  

 

Energi: 

 

 

Fjernhealing:

Healing der gives på afstand. Det vil sige der ikke er berøring eller kontakt mellem healeren og modtageren. Afstanden påvirker ikke Ny Tids healing.

 

 

Healing:

Udgangspunktet for healing er at alt består af energi. Og kan derfor påvirkes af energi. Healeren formidler healing gennem intention og fokus. Jeg differencerne mellem tre forskellige slags healingsformer: Ny tids healing, som er kodet programmer der ligger i jordens felt, som ikke kan ”pilles” ved. Mellemstadie healinger er en mellemting mellem Ny og Gammel tids healing. Gammel Tids Healinger kræver en særlig renhed af healeren, fordi denne bruger af sin egen energi. 

 

Mørkevæsner:

Negativ energi. Jeg oplever at få mørkevæsner er bevidste som mennesker, mens langt de fleste har lav eller ingen bevidsthed.

 

 

Rensning: 

Energetisk hovedrengøring af dit energifelt og/eller din bolig. Der renses fri for negativ energi og spøgelser.

 

 

Spøgelser:

Mennesker der bliver på jorden efter døden. De er ofte sure, gnavne og lidt mærkelige. De kan i udgangspunktet ikke gøre noget. 

 

Poltergeist:

Kun i meget sjældne tilfælde, kan ældgamle spøgelser, påvirke vores fysiske virkelighed, f.eks. ved at flytte på ting, smække med døre o.lign. 

 

Mangler du en definition? Skriv en sms eller mail til mig .-)