Rensning af negative energier, spøgelser og andre mørkevæsener

Rensninger ligger mig nært, fordi hvis du har det i forvejen har det svært, kan belastningen af negative bevidstheder over tid, have stor betydning for hvorvidt du formår at skabe trivsel i livet. For at skabe trivsel er det vigtigt at have kontakt til dig selv og ikke alle mulige forstyrrende negative energier) . For mange følsomme og åbne mennesker kan belastningen være direkte traumatiserende. Derfor tilbyder jeg rensning.

Jeg arbejder ud fra en positiv tilgang og med metoder som ikke kræver nogen form for beskyttelse, og jeg er en mester i at rense energi både på lokationer, mennesker og genstande, samt fjerne forbandelser

Hvis du er nysgerrig for at læse mere om forståelserne af dette så følg nedenstående link


https://www.mariannelane.dk/velsignelser-og-forbandelser/

Pris

Det koster 800 kr for en rensning, hvor der følger et lille skriv med som støtte til og forståelse af arbejdet.

Når jeg får en opgave, åbner jeg den først når jeg starter arbejdet. Af den simple årsag at det er den reneste og mest uforstyrrede måde at tilgå arbejdet på og I min erfaring giver dette langt det bedste resultat.

Jeg tjekker ind i energien og mærker om alt er godt 1 gang om måneden i 3 måneder.